Čestr do ruky

6 položek celkem
7CDCD272 1C48 4563 89D0 8770A08CC00D
265 Kč

Smažené kuře naložené v podmáslí. Podáváme v naší máslové bulce s celerovým salátem, lanýžovou majonézou, horským sýrem z Krasolesí a opečenou slaninou.

108
ED0134B1 E82A 4EC8 8B43 ED59AE925CAB
225 Kč

Tvarůžák, neboli řízek z mletého masa typu "holanďák", do kterého místo eidamu přidáváme olomoucké tvarůžky. Podáváme jako sendvič v naší housce s nakládanou okurkou a hořčičnou...

621
2FDF3784 40B9 45A8 8DA3 C1DB6284475E
265 Kč

180g hovězího masa z mokrého zrání v máslové bulce, horský sýr z Krasolesí, zauzený morek, hořčičná majonéza, americký jam a nakládaná hadovka. Burger pečeme na...

634
D4778CA8 6893 42CF 83A1 9E9F946B0367
245 Kč

Hovězí plec ze sauny. Podáváme v chlebu opečeném na přepuštěném másle, s nakládanou hadovkou, nákladanou cibulí, křenem a tatarkou.

114
2AEE7358 B730 4033 A068 6A5CD041A826
335 Kč

Kachní stehno dva dny naložené, konfitované, zauzené, natrhané a následně obalené do tvaru burgeru. Podáváme v máslové bulce s pomerančovou majonézou, čerstvým pomerančem,...

635
DB13428A 2E4B 4804 B75E 61FA52275F7A
235 Kč

2 hodiny pečený vepřový bok v sauně, následně zauzený. Podáváme v máslové bulce s celerovým salátem, nakládanými fazolkami, nakládanou cibulí a hořčičnou majonézou.

117